Gevelreiniging & dak reiniging

Het reinigen van uw woning of bedrijfspand is vakwerk wat u met een gerust hart kunt overlaten aan de medewerkers van RMM Mobiele Truck Cleaning Service. Zij beschikken over de benodigde certificaten en de kennis om iedere opdracht veilig en met uitzonderlijk goed resultaat uit te voeren. 

 Door blootstelling aan weersinvloeden en de tand des tijds verliest uw woning of bedrijfspand zijn verzorgde uitstraling. Niet alleen verbetert gevel- en dakreiniging de uitstraling van uw woning of bedrijfspand, deze reinigingen dragen ook bij aan de levensduur ervan.

Gevelreiniging

RMM is gespecialiseerd in het reinigen van gevels van steen, kunststof en plaatmateriaal. Naast reiniging voeren wij ook de daarbij behorende impregnatie nabehandeling uit, zodat aangroei en aanslag geremd wordt en vochtdoorslag voorkomen.

Dak reiniging

Net als schone boeiborden geeft ook het reinigen van het dak uw woning of bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Bovendien voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van de dakgoten. Als vuil, mos en bladeren zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en kunnen lekkages ontstaan. Professionele dakreiniging verbetert de verkoopwaarde van uw pand en draagt bij aan de duurzaamheid van het dak.

Graffiti verwijdering

Heeft u te maken met ongewenste versieringen op uw gebouw of bedrijfspand en wilt u dit laten verwijderen? Wij beschikken over de juiste materialen en technieken om dit snel en efficiƫnt voor u op te lossen.

Vraag naar de mogelijkheden. Wij willen u graag geheel vrijblijvend adviseren.